Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Τι κάνει η μηχανή αναζήτησης εισιτηρίων www.bookingolasena.gr


 

Η bookingolasena.gr είναι μία νεοφυής ιδέα (starts up idea καινοτόμα στον  χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν, ξεκίνησε την εφαρμογή αρχές του 2016 και  ουσιαστικά θέλει να επενδύσει στο online travel.

Θέλει να γίνει  ταυτόσημη της αναζήτησης αεροπορικής υπηρεσίας  και συγχρόνως  ο leader της online  ελληνικής τουριστικής αγοράς συνδυάζοντας τεχνολογική υπεροχή, μεγάλη προϊοντική βάση, ιδιαίτερα πελατοκεντρική προσέγγιση και εκτεταμένη εξειδίκευση χρησιμοποιώντας τελευταίου τύπου πρωτοπόρες  εφαρμογές.  

Η bookingolasena.gr έχει ως όραμα την επένδυση  σε τεχνολογίες αιχμής, υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, διατηρώντας πάντοτε ως βασικό στόχο την απρόσκοπτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

Σκοπός της εταιρείας είναι να  δραστηριοποιηθεί  με άλλες τοπικές καταλήξεις του bookingolasena.gr  σε άλλες 6 χώρες όπως Γερμανία  Ηνωμένες Πολιτειες, Ηνωμένο Βασιλείο,  Γαλλία, Ιταλία, και  Κίνα.

Τι κάνει η μηχανή αναζήτησης bookingolasena


  • Βοηθάει τον πελάτη για καλύτερη σύγκριση τιμών  ταξιδιωτικών υπηρεσιών.
  • Βοηθάει  τον πελάτη όταν βρεί την προσφορά που τον  ενδιαφέρει, να τον συνδέσει με την αεροπορική εταιρεία ή το ταξιδιωτικό πρακτορείο για να κάνει την κράτησή απευθείας με απόλυτη ασφάλεια (χωρίς μεσάζοντες για να επιτευχθεί η  χαμηλότερη τιμή). 
  • Βοηθάει  τον πελάτη να βρεί τα  φθηνότερα ΙΧ αυτοκίνητα  ,ξενοδοχεία  και να  κάνει online την κράτηση του  με μεγάλη ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια .
  • Βοηθάει τον πελάτη να βρεί με καταπληκτική ευκολία και λεπτομερή ενημέρωση την καταλληλότερη για αυτόν  κρουαζιέρα και να την κλείσει online  με απόλυτη σιγουριά .
  • Για πρώτη φορά ένα site δίνει την δυνατότητα επιλογής  ταξιδιωτικού  πακέτου εκδρομών  με αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και από Αθήνα  είτε αεροπορικώς είτε οδικώς .
  • Βοηθάει  τον πελάτη να  κάνει online την κράτηση του και  με χαμηλού κόστους εταιρείες όπως η Rayan air & Easy jet  με απόλυτη ασφάλεια .
  • Βοηθάει τον πελάτη να κάνει online check in να βρίσκει όλες τις προσφορές που υπάρχουν στο διαδίκτυο  και  αφορούν την έννοια ταξίδι .
  • Βοηθάει τον πελάτη να έχει επίκαιρη πληροφόρηση πάνω στις νέες τάσεις ,νέα ταξιδιωτικά προϊόντα και  νέες τεχνολογίες .
  • Είναι το πρώτο ταξιδιωτικό site που διευκολύνει τον ταξιδιώτη  με κάθε μέσο και τρόπο να εκδώσει και την ανάλογη ασφάλεια  ταξιδιού με μηδαμινό κόστος
  • Βοηθάει τον ταξιδιωτικό πράκτορα να εκδώσει online  ταξιδιωτική ασφάλιση για ένα η περισσότερους πελάτες του  ακόμα και για  groups.
  • Για πρώτη φορά ο πελάτης μέσω της εφαρμογής TRAVEL and WIN θα έχει επιστροφή χρημάτων σε ποσοστιαία σχέση  πάνω  στην αγορά της υπηρεσίας πού έχει κάνει αρκεί μόνο να έχει κάνει την εγγραφή του στο site .
  • Είναι από τα λίγα που παρέχουν  τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο. 

www.bookingolasena.gr
                                                      Μπείτε τώρα και κερδίστε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου